Laatste nieuws

• Kansloze missie groen-witten tijdens laatste competitieduel in Koudekerke tegen VCK

Op het kunstgras van sportpark De Stoofwei in Koudekerke, de thuisbasis van VCK, beleefden onze groen-witten een kansloze middag. Tot aan de rust viel de schade nog mee, omdat de thuisploeg slechts één keer het net wist te vinden, maar in de 2e helft ging het de ploeg een stuk beter af. Uiteindelijk boekte de ploeg van Kees Westerweele een riante en zeer verdiende 5-1 overwinning.

Lees verder
  • Onverdiende nederlaag groen-witten in laatste thuisduel tegen Zeelandia Middelburg

In het laatste thuisduel van deze reguliere competitie hebben onze groen-witten een zure en onverdiende 0-1 nederlaag geleden tegen Zeelandia Middelburg, of om de woorden van een Middelburgs bestuurslid te citeren “de Middelburgse varkens zwijnen weer”.

Lees verder
  • Afscheid doelman Guido Vinke

Afscheid doelman Guido Vinke

Donderdagavond 15 mei is officieel afscheid genomen van doelman Guido Vinke, door de spelers gekscherend "opa" genoemd.

Lees verder
  • Groen-witten geen schijn van kans tegen ’s Heer-Arendskerke

Groen-witten geen schijn van kans tegen ’s Heer-Arendskerke

Op het sportpark van ’s Heer-Arendskerke hebben onze groen-witten negentig minuten lang voetballes gehad. De ploeg van trainer André Siereveld werd nagenoeg heel de wedstrijd op alle fronten afgetroefd, ondanks dat ze streden voor wat ze waard waren. De einduitslag viel uiteindelijk nog mee, het werd “slechts” 4-0.

Lees verder
  • Groen-witten ook tegen FC Dauwendaele met lege handen

Groen-witten ook tegen FC Dauwendaele met lege handen

Onverdiend was de zege van FC Dauwendaele uiteindelijk niet, maar wel zuur dat deze - niet voor het eerst dit seizoen - pas in de slotfase tot stand kwam. Na twee keer op voorsprong te zijn gekomen moesten onze groen-witten in de voorlaatste minuut van de officiële speeltijd alsnog het hoofd buigen voor de bezoekers, die uiteindelijk met een 2-3 zege en dus met de volle buit richting Middelburg vertrokken.

Lees verder
  • Groen-witten moeten meerdere erkennen in De Patrijzen

Groen-witten moeten meerdere erkennen in De Patrijzen

Onze groen-witten hebben op het sportcomplex in ’s-Heerenhoek een geflatteerde 5-1 nederlaag geleden tegen De Patrijzen. Na een kwalitatief goed eerste bedrijf, die werd afgesloten met een voor onze groen-witten teleurstellende 1-1 stand, volgde een slechte 2e helft waarin de thuisploeg weinig heel liet van onze groen-witten.