Nog veel werk aan

Dropbox

Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.

04-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 03 01 09 KSW Sint-Baafs-Vijve 3 -Sint Martinus 2

Op deze  mistige  zaterdag  moesten we  de leider  in de  stand  partij geven   in Sint Baafs Vijve .De ploeg werd  opgesteld  door  de  nieuwe  Coach Fred , en deze  keer  konden  we  niet  dezelfde  namen selecteren  als  de  2 voorgaande  weken  . Maar  niet  getreurd met  enkele verschuivingen in het  elftal waren  we  zeker  niet  verzwakt aan de  aftrap gekomen , de afwezige Dono  zijn  plaats werd  op  de  rechtsachter  ingenomen  door  Didier die  zijn  plaats inruilde  voor  Mathias en door de  plots  uitgevallen  Steph  moest Christophe  zijn  plaats  innemen en  daardoor kreeg  Dirk ook nog eens  speelgelehenheid als  centrale  middenvelder .
    Na  amper  5  minuten spelen  stonden  we  zowaar  1 - 0  achter ,Toch   gingen de kopjes dit keer   niet  naar  beneden en  speelden  we  een  mooie  wedstrijd op  deze  harde  grasmat . We dwingden zelfs  overwicht af tegen de  leider  en  dat  resulteerde in de 14  minuut zelfs in  een  tegentreffer  binnengetrapt door  Fritz  in  de  14  minuut . We  lieten evenwel de  tegenstander  achter  ons  aan hollen ,met  enkele kleine  kansjes  voor  ons  tot  gevolg . En plots  stond  net  voor  rust  Dirk op  de  juiste  plaats  om de  1 - 2  stand tegen  de  netten  de  shotten .

De  tweede  helft met dezelfde elf  spelers op  het  terrein , werd  in de  beginfase  gespeeld  zoals  de  eerste iets  minder  nadrukkelijk  maar  toch . KSW kwam  beter opzetten  en  zette ons   onder  druk  , echt  uit gespeelde  kansen  leverde  dat  niet  op  maar  we  kwamen  toch  onder  te  liggen . Na  een  tegenprik kwam  Fritz  niet  verder  om de  bal  net  naast de  doelman en de  buitenkant van  de  paal  te schuiven , jammer  genoeg .Zodat ietsje later  de bal aan de  overzijde  binnengetrapt  werd en de 2 - 2 een feit was  .Met  nog een  kwartier  te spelen hoopten  we alsnog  de  overwinning  naar  huis  mee te  nemen maar  dat  was  zonder de tegenstander  gerekend die  echter  3 minuten later  de  3 - 2 eindcijfers  vastlegde. Jammer  maar  helaas  gaan  we  deze  week  puntenloos  huiswaarts keren  .Waar ons  een  heerlijke nieuwjaarsreceptie  te wachten  stond  PROOST !!!!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    04-01-2009, 00:00 geschreven door bartoli
    02-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen......

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    02-01-2009, 00:42 geschreven door bartoli
    01-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig nieuwjaar

Voor alle spelers ,bezoekers en sympatisanten een
    sportief , gelukkig en vreugdevol 2009 gewenst !!!!!!!

01-01-2009, 00:00 geschreven door bartoli
    29-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sfeerbeelden van onze kaarting
    Het Bestuur dankt iedereen die aanwezig was op onze jaarlijkse braadworstenkaarting. Het was een succes, en hier zijn enkele sfeerbeelden.
    Van harte bedankt !

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    29-12-2008, 00:00 geschreven door bartoli
    21-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 20- 12 -08 Fc De Zandvlooi 0 - Fc Sint - Martinus 0

Deze zaterdagnammidag zakken we af naar Fc De Zandvlooi Kruishoutem de  derde  in de stand .We  konden deze week rekenen  op de 15 zelfde spelers en daardoor was er een identieke veld bezetting zoals  vorige week . Na  de  aftrap was  de wedstrijd  meteen  heel  gesloten en was  er een studieronde  van  een  goed  kwartier .Daarna  kwam  de  zandvlooi sterker  opzetten en  werden  we een  beetje  onder druk gezet , met  enkele  kleine  kansjes  die  Jelle makkelijk  kon  pareren . Iets  later kregen we ook een kans  maar  jammer  genoeg  kon Cederik de  bal niet  naast  de  keeper  leggen .  We  konden  niet  echt  een vuist  maken  tegen  het sterke  team  , en met nog enkele goeie  tussen komsten  van  Jelle die zo de  1 - 0  vermijdde . De ruststand was  dus  0 - 0 .
    De tweede  helft aangevat met het  windvoordeel  voor ons , en  in   het spel  waren we  ietsje  nadrukkelijker aanwezig ,  maar de  thuisdefensie  konden we  maar  niet  verschalken , daarna nam Dirk  de  plaats  in van  Kurt  centraal  op  het  middenveld . Enkele  kansen  van de  zandvlooi werden ook niet  omgezet in doelpunten . Het  spel  verliep  zo naar  het  einde  , en  5 minuten voor affluiten Kregen we  nog  een  vrije trap die  door  Didier  vanop  een  goeie 30 meter  maar  net  over  het  doel  ging .Dit was  meteen  het  laatse  wapenfeit  van deze  wedstrijd .Zodat  we  met  een  0 - 0 score  en  1 puntje  rijker  huiswaarts  mochten keren .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-12-2008, 00:00 geschreven door bartoli
    14-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 13 - 12 - 08 FC 2 - Club Rugge 0

Op deze hardbevroren  zaterdag  geven we  partij  aan de  nieuwkomer  in  de reeks Club Ruggge , met  een spliitende  wind  in  het  aangezicht  word de  wedstrijd  aangevat  met  enkele  verschuivingen  in  het  elftal   en met  een  onuitgegeven  centraal  duo Christophe en  nieuweling Kurt .

Wonderwel namen  we  de  wedstrijd al vroeg in  handen , met  veel  balbezit en mooi  combinatievoetbal dat resulteerde  in  de  20 ste  minuut met  een  mooie  kans  van  Cederik die  door  een  capriool van  de  bal  hoog  over  waaide . Ietsje  later  werd  een  mooie  voorzet  door  Christophe  aan de eerste  paal  binnen gewerkt , en  door de  scheids afgekeurd wegens  vermeend buitenspel . Daarna  was  het  de  beurt aan  Club Rugge  om de  bal van dicht  op doel  onbegrijpelijk over te knallen . En zo  gingen  we de rust  in met 0 - 0 brilscore .
    De tweede helft werd aangevat als  de  eerste  met  veldoverwicht  voor  ons . enkele  kleine  kansjes  werden  onbenut  maar  voelden wel  dat  er  iets  te  rapen  viel . Na  de  vervanging van Donovan  werd  Didier naar de rechtsback verplaatst  en  Soren nam daardoor de vrijgekomen  plaats  in  het  middenveld in .
    Na  een  fantastische lange bal  van Didier  richting Geert  die  hem  op zijn beurt panklaar  legde  voor  Cederik die hem maar binnen te trappen had  en de  verdiende  1 - 0 stand was een  feit . We gingen  verder  op ons  elan  en op de  77ste minuut werd  alweer Cederik diep gestuurd die alleen richting  doel mocht afgaan en de  bal netjes onder de  bezoekende keeper deponeerde en de  2 - 0 werd  genoteerd.
    We voetbalden  de wedstrijd  verder gecontroleerd uit en hadden de 3 punten  thuis  kunnen houden . Hopelijk kunnen we deze lijn  verder trekken naar volgende  week toe .

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    14-12-2008, 00:00 geschreven door bartoli
    23-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 22 - 11 - 08 FC 7 - DeDe Vichte 4

Op deze  zaterdag stonden  we  voor  een  heel  belangrijke zespuntenwedstrijd tegen  de  mannen  van  Vichte . De  wedstrijd  werd  op  gang  gefloten op  een  ondergesneeuwde grasmat , en  amper 4 minuten bezig en  de  eerste  treffer van  Fritz  hing al  in  de  netten  1 - 0 .  We  namen  het  heft  in  handen op deze drassige  grasmat en  dit  resulteerde in de  12 de  minuut een  2 - 0 voorsprong , doelpunt gemaakt  door Cederik . En  2 minuten  later  alweer  raak doelpunt mooi  binnen gewerkt  van Fritz . En  daarna  verzwakkte  onze  aandacht  een  beetje en  kwam  DeDe ietsje  beter  in  het spel  en  dat  resulteerde  op  de  20 ste minuut  in  een  3 - 1  stand en  dat  was dan  ook  de  ruststand .
    De  tweede  helft  aangevat met een sneeuwbui en  vol  goede  moed  gingen we  op zoek  naar  nog een  doelpunt . Maar  het  spel vlotte  niet zo als  we het  gewenst  hadden maar dat  bellette  Cederik niet  om de  4 - 1 tegen de  netten  te  prikken .En toen  kwam  DeDe opzetten  met  2 doelpunten  binnen  de  3 minuten en de  4 - 3 stond zowaar  op de  bordjes . maar  gelukkig  lieten we  ons  daardoor niet  uit  ons lood slaan en  konden  we  gelukkig  nog vlug tegen scoren , een  doelpunt gemaakt  door  Fritz  de  5 - 3 was een feit . Hierdoor  was de rust  een beetje  teruggekeerd en speelden we  iestje beter, we  trokken  zowaar  het spel  naar  ons toe en  er  kwamen  nog enkele  kleine  kansjes . De wedstrijd  liep  naar  het  einde en in de 80 ste minuut kon Cederik zijn derde van de  namidag tegen de  netten  trappen 6 - 3 .
    En  nog  was  het niet  gedaan  wan  DeDe kon in de  82 ste minuut alsnog tegenscoren  en de  6 - 4 was  genoteerd .Amper  1 minuut  later trapte Fritz zijn vierde van de  namidag in de open doelmond en de 7 - 4 was  dan ook de  eindstand .  Er was  dan ook  nog een  kansje  door  de  ingevallen Miguel die  aleen  op de  doelman  mocht  af gaan , maar  zich  verslikte  in de  bal  op  het  spekgladde speelveld  en  kans voorbij.
    Met een vooroorlogse 7 - 4 score en de 3 punten mochten we op deze sneeuwachtige zaterdag toch  wel  eventjes  gelukkig zijn
    23-11-2008, 00:00 geschreven door bartoli
    15-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 15 -11 - 08 Pallieter Zulte 2 - FC 0

Op  deze  druilerige zaterdag moesten we  Pallieter Zulte  partij geven . We begonnen  niet  zo  goed  aan deze  wedstrijd en  de  thuisploeg  kreeg  enkele  kleine  kansjes  die Jelle met  gemak  pareerde . de  wedstrijd  kabbelde  maaar  wat  voort tot  wij een  mooie  open  doelkans  kregen en  jammer  genoeg  niet konden afwerken . Tot  op de  33 ste minuut een  onvrijwillig handspel van  Bjorn in de  zestien  met als gevolg , strafschop . Hij werd mooi  getrapt maar  Jelle ranselde  bal schitterend uit  de  hoek . Tot hij  op de  40 ste  minuut  zich toch  gewonnen  moest  geven en de 1 - 0 ruststand vaststond  .
    De tweede  helft aangevat met dezelfde elf spelers en  er  iets  beter werd  gespeeld  dan  in de eerste helft . Het spel  ging op en  neer  maar  echt  grote kansen werden er aan beide  kanten niet  gecreèrd tot Cederik  de  bal  net naast  doel deponeerde na  het omspelen van de  keeper. Ietsje later  kregen we  in plaats  van 1 - 1  dan  toch de  2 - 0 tegen  onze  netten . We  gingen naarstig  op zoek naar  de aansluitings treffer maar na  enkele  kansen van ondermeer  Tim met een bal op de paal en een loeier  van de ingevallen Soren  vanuit de tweede lijn  ging de bal er jammer  genoeg niet in . Met als  gevolg dat de  2 - 0 eindstand genoteerd stond . Ontgoocheld naar  huis  met de  hoop de volgende week toch de  3 punten  thuis te houden .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    15-11-2008, 00:00 geschreven door bartoli
    09-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd 08 11 08 FC 3 -SEV 92 4
                                                                                                   Foto

Op deze  zaterdagnammidag kregen we de  mannen van SEV 92 als tegenstander voorgeschoteld , geen gemakkelijke  kluif dus . We ondergingen in het eerste kwartier het spel dat SEV ons oplegde en we konden er niet veel tegenoverstellen. Zodat  er op de  17 de  minuut een doelpunt viel en de 0 - 1 een feit was . Het spel werd  van onzentwege  iets  beter  en stilleksaan  kwamen we iets meer in het stuk voor . Zodat Cederik in de 34 ste minuut de 1-1 fraai tegen de netten trapte . Daarna  was  het  spel ietsje  beter  maar echt doelkansen konden we niet afdwingen. Tot 3 minuten voor  rusten een tegenspeler met 2 gele kaarten werd uitgesloten door aanhoudend gemekker aan het adres van de scheidsrechter. We dachten de rust  met  de 1 - 1 in te gaan , maar de tegenstander dacht er anders  over  en die  scoorden de 1 -2 op een  onverklaarbare wijze  een lullig doelpunt.
    Na de rust kregen we  meteen 5 dolle minuten nadat SEV op de 48 ste minuut de 1 - 3 op de  bordjes zette , en steph op de 49 ste minuten met een harde  loeier de aansluitingstreffer in het dak van het doel liet verdwijnen , en  Geert op de  51 ste minuut de  gelijkmaker tegen de netten prikte ,  konden  we dan  op zoek gaan  naar een 4 de  doelpunt .
    We konden  echter niet de man meer situatie  overzetten op steriele druk en  het spel ging over en weer  totdat  Cederik tot 2 maal toe door de  buitenspelval glipte en  keer op keer door de scheidsrechter onterecht werd teruggefloten. Er werd  nog een  doelpunt al dan  niet terecht afgekeurd . Zo liep de  wedstrijd naar het einde  toe  en in de  89 ste minuut sloeg  het noodlot toe  en kregen we  het spreekwoordelijke deksel op onze neus en de 3 - 4 stond op de  bordjes  genoteerd . Het slotoffensief  leverde enkel nog een hoekschop op en deze  werd  door Fritz verlengd maar de  doelman kon de  bal echter pareren . En de wedstrijd werd afgefloten met  3 - 4  verlies en  dropen we ontgoocheld  het veld af .

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    09-11-2008, 00:00 geschreven door bartoli
    23-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd Fc Sportwereld 3 - FC 3
    Helaas  is  het  verslag  van deze  wedstrijd  verloren  gegaan ! De  uitslag  was 3 -3 Met  2  doelpunten  van  Cederik  en  1  doelpunt van  Steph  .
    23-10-2008, 00:00 geschreven door bartoli
    13-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 11 09 08 FC 4 - sportcafé D & M Kuurne 1

Dit  keer was  onze  tegenstander Sportcafe D & M Kuurne  onze  tegenstander . Daar  we  de aanvangsfase  naar  ons  hand  trachten  te zetten ,  kregen  we  op  het  kwartier  al  de 0 - 1  rond   onze oren , dit  keer  gingen  de kopjes  niet  naar beneden  en  dringden  ons  spel op aan  de tegenstander ,er  werd steeds  druk gezet op  de   tegenstander dit  resulteerde  wel  in  kansjes  maar  niet  in  doelpunten.
    Tot iets na  het  halfuur  Christophe de  bal  kon  binnen glijden dit was  tevens ook de ruststand 1 - 1.
    De  tweede  helft werd aangevat  zoals  we  de eerst geeindigd  hadden met   goed  veldspel  en  druk  .En  toch  duurde  het  tot in de 74 ste  minuut dat  alweer Christophe  zijn tweede  doelpunt  kon binnen trappen en  zowaar  stond de  2 - 1  op de tabellen .En vanaf  dan  liep het  allemaal  iets  lekkerder  zodat  Cederik  zijn doelpuntentotaal met  2 rake  treffers  kon aandikken  op  5 minuten voor  affluiten en  zo  de  einduislag werd vastgelegd  op 4 - 1 .

13-10-2008, 00:00 geschreven door bartoli
    09-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 04 09 08 The Sharks Waregem 4 - FC 3
    Op bezoek bij de nieuwkomer  in de reeks op  het mooie terrein aan de  gaverbeek  in het  oefencomplex van Zulte Waregem .  Voor de tweede week op rij begonnen  we uitermate sterk aan de  edstrijd en na 7 minuten  stond de  0 -  1 Reeds  genoteerd  op  naam  van  Fritz  .
    Amper 10 minuten  later had Fritz  de score  verdubbeld  .
    Het spel  ging mooi op en af  enkele doelrijpe kansen werden  niet  benut  ,  maar  na  een  klein  half uurtje  had Cederik  de   0 - 3 binnen getrapt  dit  was tevens  ook de  ruststand .
    De tweede helft aangevat  met 3 invallers en  we vonden  het goede spel van de eerste helft maar niet terug en dat resulteerde al vlug in een  1 - 3  en 2 minuten later zelfs 2 - 3 !!
    Het ging  van  kwaad  naar erger en we konden  zelfs geen vuist meer maken  ,  konden  amper nog een kansje afdwingen en  the sharks  domineerden maar zodat  de  gelijkmaker  al vlug  op  getekend  stond . En ja  hoor  het  spreekwoordelijke deksel  kwam  op onze neus  terecht zodat dit resulteerde  in de  3 - 4 eindstand op de tabellen  stond .En  zo  konden we zeer teleurgesteld de terugweg richting Edelare voortzetten . Hopelijk volgende week BETER !!!
    09-10-2008, 00:00 geschreven door bartoli
    28-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekerwedstrijd Cameo Wevelgem 3 - FC 2

De  bekerwedstrijd tegen  cameo  Wevelgem werd  voor  het eerst dit  seizoen van  in de  aanvangsfase  goed  aangevat  met  enkele  kleine  kansjes  en  veldoverwicht . De  cameo  kwam  niet  in  het  stuk  voor  ,  maar  toch was de  eerste  tegenprik  al doelpunt  . Met  gevolg  in  plaats  van  0 - 1  stond het  dus  1 - 0 , maar  toch  bleven  we  gezwind  verder  spelen  met  enkele  goeie  combinaties .
    Een  misrekening  in de defensie  en  zowaar  stond  de  2 - 0   op de  bordjes .Na  eeen  heel  mooie  actie    kon  Fritz de  bal  voor  doel  brengen en  had  cederik  maar  de 2 - 1 tegen de  netten  te leggen . We  bleven  ons spel opleggen en  creerden  nog  enkele doelkansen  Fritz en  Cederik  konden  de  bal niet  voorbij de  keeper  brengen  Steph  die zowaar de  bal  op de  kruising  liet  spatten  en  dan  nog Tim  die de  bal  voorlangs  kopte , en  jammer  genoeg  geen  enkele  die  we  erin  kregen .  Ruststand 2 - 1 .
    Tweede helft zelfde spelbeeld  en  zowaar in  de 51 minuut  kon  cederik  de  bal  in het  doel  deponeren   de  2 - 2  was  een feit !
    we  gingen  op zoek  naar  een  derde  doelpunt en  dat  kwam er ook  maar de  scheids  keurde  hem af  wegens vermeend  buitenspel .
    Na wat  geharrewar  voor  het  doel van Jelle  kon een  cameo boy  de bal  van  kortbij  in  doel schieten  3 - 2 .  We  gingen  naarstig  op zoek naar de  gelijkmaker , een doorbraak  van  Cederik  kon niet afgerond worden nadat de  keeper  van  cameo de  bal  buiten de zestien  met zijn  hand  beroerde De scheidsrechter verzuimde echter  rood  te  trekken  zodat deze in  doel  mocht  blijven . De  gelijkmaker  kwam er niet meer  zodat we  met  een onverdiende  nederlaag  huiswaarts  mochten  keren .

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    28-09-2008, 00:00 geschreven door bartoli
    24-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEES DAT EENS !!!!!!

Voetballers provincialer mogen niet meer drinken

De trainer van voetbalploeg Sankt-Vith (tweede provinciale) heeft beslist om al het alcoholverbruik te bannen uit het leven van zijn spelers. Op dinsdag, donderdag en vrijdag, de drie avonden waarop getraind wordt, mogen de spelers geen bier of andere alcoholische dranken meer nuttigen. Hetzelfde geldt voor de dagen voor de matchen. "Ik ga hen niet volgen om te checken of ze de regels respecteren, ik reken op hun intelligentie", zegt trainer Karim Najdawi.
    24-09-2008, 21:51 geschreven door bartoli
    21-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Signeer gerust ons gastenboek
    Ideetjes of tips zijn altijd welkom
    sportieve groetjes

21-09-2008, 00:00 geschreven door bartoli
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 20 09 08 SV De Sterre 5 - FC 1

Deze  zaterdag  moesten we  afzakken  naar  het  terrein  van  De Sterre  in  Sint - Denijs .  Het  werd  een  desastreuze  start  want  na  amper  een  tiental  seconden stonden we   al  met  1 - 0  in het  verlies ,  nog  niet  helemaal  bekomen  stond er na  5 minuten al  een  2 - 0  op de   bordjes . Net  begonnen  en  we  waren al op achtervolgen aangewezen  en  we  holden maar wat achter de feiten aan , we konden  ons  spel niet brengen wat  we wilden .  Maar  iets  na  het  half uur  Kon  Geert  de  2 - 1 tegen de netten prikken   .  De vreugde van de aansluitingstreffer was van  korte duur want  de  3 - 1 was het  verdict aan de rust .
    De 2 de  helft zelfde  spelbeeld  en  met enkele mooie reddingen van  Jelle ,  werd de schade  nog beperkt .  op het uur  werd de score  uiteindelijk  tot 5 - 1 gebracht .  En we huiswaarts mochten keren  met onze derde nederlaag van het seizoen .

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    15-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 13 09 08 FC 1 - Fifta Club Molecule 4

Op deze  zaterdag  verwelkomen we  fifta club Molecule en  mochten ons  aan  een zware wedstrijd  verwachten  .  Want ze  kwamen vorig seizoen een reeks  hoger  uit .  Maar daar was in de aanvangsfase  niet veel  van te merken  we speelden de  bal  goed rond met enkele mooie combinaties op de grasmat en enkele  open  doelkansen die  we  jammer genoeg niet omzetten in doelpunten  . Molecule  kwam  beter in de  wedstrijd en 10 min  Voor de rust kregen  we  een  doelpunt tegen 0 - 1 aan de rust ,
    Na de rust hernamen we goed maar   kwamen  na een tijdje  onder druk te staan  en   het vierde kwartier was  rampzalig en  incaseerden  op 5  minuten maar liefst  3  doelpunten  , en dat was er echt te veel aan .    De Kopjes  gingen ietwat  naar beneden  maar  konden  toch nog een eerredder scoren via  Geert Bauwens . De wedstrijd werd daardoor  beeindigd met  een  1 - 4  verlies ,  Hopelijk volgende week  beter  !!

15-09-2008, 00:00 geschreven door bartoli
    07-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 06 09 2008 Vk Lindenhoek 3 - FC 4

Op deze  zonnige maar winderige zaterdagnamidag mochten we op bezoek bij onze vrienden uit Lozer .
    Van  bij de aanvangsfase  werd er goed gecombineerd  door beide  ploegen en dat resulteerde al na  5 minuten in een 1 - 0 voor de thuisploeg .Amper bekomen van dit vroeg tegen doelpunt  hadden we  5 minuten later weer  één rond onze oren na een zogenaamde  handsbal in de zestien , resultaat  na 10 minuten  een 2 - 0 achterstand . we speelden goed verder maar kunnen de afgedwongen kansen niet verzilveren  zodat we uiteindelijk met 3 - 0 De rust ingingen .
    2 de  helft werd op gang getrapt met windvoordeel en 2 wissels . Op  de 50 ste minuut werd een trekfout begaan in de rechthoek met als  gevolg strafschop die verzilverd werd door Cederik  3 - 1 , de druk werd opgevoerd  en op de 54 ste minuut was er een mooi afstandsschot van Didier die fraai binnenging .  Daarna   gingen we verder op ons elan   met goed combinatie voetbal  zodat  wij via  Cederik de gelijkmaker hadden kunnen afdwingen 3 - 3 dus .  We voelden dat er meer inzat en gingen op zoek naar de winnende treffer  en die  kwam er ook  20 minuten voor affluiten  ,door Fritz stond er  3 - 4 op de bordjes . En we gingen op zoek naar de  5 de  treffer  maar die  bleef  uit omdat we enkele kansen onbenut lieten .
    Maar  niet  getreurd  de einstand na  90 minuten  was   3 - 4  na een heel sterke  2de helft  zodat we  met een goed gevoel en  onze eerste  3 punten huiswaarts konden keren .

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (11 Stemmen)
    07-09-2008, 00:00 geschreven door bartoli
    06-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 30 08 2008 FC 0 - KSW Sint-Baafs-Vijve 4
    Op  de eerste wedstrijddag  van  deze  competitie verwelkomen wij KSW Sint-Baafs Vijve .
    De  wedstrijd  werd  verloren  met  0 - 4 .